Algemene voorwaarden SOS Massage

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten geleverd door Soepele Ontspannen Spieren (SOS) Massage. Ik geef sportmassage, massage therapie, ontspanningsmassage en stoelmassage. Het gebruik van de olie en handdoeken zitten bij de prijs inbegrepen. Indien het adres waar de masseuse heen gaat binnen een straal van 10 km van het postadres van SOS Massage is worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Kijk voor de actuele prijzen voor de langere afstanden de reiskosten op de website.

 • Afspraken kunnen telefonisch of via het contactformulier op de website gemaakt worden. Indien ik bezig ben met een massage zal ik de telefoon niet beantwoorden. U kunt dan de voicemail inspreken en ik zal u zo spoedig mogelijk terug bellen.

 

 • Voor een massage behandeling vind altijd een intake gesprek plaats. Voor een ontspanningsmassage zal deze korter zijn dan bij een sportmassage of massagetherapie behandeling.

 

 • Bent u onder behandeling van een arts of specialist, overleg dan eerst of de massagebehandeling is toegestaan.
 • Bent u zwanger en nog in het eerste trimester (niet langer dan 12 weken) dan adviseer ik om geen massage te nemen, na het eerste trimester kunt u weer een massage nemen.

 

 • Indien de masseuse niet volledig of verkeerd is ingelicht over de gezondheid van de cliënt, is zij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen tijdens of na de massagebehandeling.

 

 • Er kan besloten worden om een massagebehandeling niet door te laten gaan als uit het intake gesprek blijkt dat er sprake is van een specifieke klacht, vermoeden van trauma of contra indicatie.

 

 • De betaling van een behandeling kan contant, via een betaalverzoek of tikkie bij SOS Massage.

 

 • Er worden geen erotische massages gegeven bij SOS Massage, vragen hier naar of grensoverschrijdend gedrag worden niet op prijs gesteld en de behandeling zal worden beëindigd.

 

 • Kunt u een afspraak niet nakomen dan kunt u de afspraak binnen 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verplaatsen. Mocht ik voor een gesloten deur bij u thuis komen of komt u niet naar de praktijk dan ben ik genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen.

 

 • Persoonlijke hygiëne vinden wij bij SOS Massage erg belangrijk, de masseuse gebruikt schone handdoeken, onderlakens enz. Van u wordt gevraagd om voor de massagebehandeling een douche of bad te nemen. Zo is de massage voor u en de masseuse prettig.

 

 • Het is raadzaam om tijdens de massagebehandeling uw telefoon uit te zetten de masseuse zal dat zelf ook doen. Zo word de massage niet onderbroken en kunt u zich goed ontspannen.

 

 • Cadeau bonnen dienen in één keer te worden besteed, en zijn niet terug inwisselbaar voor geld.

Ik ben ontevreden over mijn bezoek aan de masseur. Wat kan ik doen?

 

Stap 1. Bespreek uw ontevredenheid met de masseur

Als u niet tevreden bent over de communicatie, de kwaliteit of over iets wat de masseur heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, bespreek dit dan eerst met de masseur. Zo lang de masseur niet weet dat u ontevreden bent, kan de masseur niets doen aan uw ontevredenheid. Als u er samen niet uitkomt of als u het lastig vindt om een gesprek met de masseur aan te gaan, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

 

Stap 2. Neem contact op met de klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris kan u helpen bij het vinden van de juiste weg voor de behandeling van uw klacht. De klachtenfunctionaris is onpartijdig en onafhankelijk en luistert, informeert, adviseert en kan proberen te bemiddelen tussen u en de masseur. De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft. Als na inzet van de klachtenfunctionaris het probleem of de klacht niet naar uw tevredenheid is opgelost, dan kan de klachtenfunctionaris u informeren over de verdere mogelijkheden die er zijn om uw klacht voor te leggen zoals de klachtencommissie of de geschillencommissie.

 

Wilt u contact met de klachtenfunctionaris, dan kunt u bellen, mailen of een klachtenformulier invullen:

 

Naam klachtenfunctionaris: Corine Ottevanger
Klachtenformulier: www.ngsmassage.nl/klachten
Mailadres: klacht@ngsmassage.nl
Telefoonnummer: 06-21331090

 

Kosten

Aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden. Voorwaarde voor de inzet van de klachtenfunctionaris is echter wel dat de masseur lid dient te zijn van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en/of is aangesloten bij de NGS Klachtenservice Wkkgz. Soepele Ontspannen Spieren (SOS) Massage is hierbij aangesloten.